Seguir en la selecció és un repte per a Piqué

Patricia Gavilà / Maria Bosch. València.

Gerard Piqué, defensa del Barça i de la selecció espanyola de futbol, ha declarat este matí que no deixarà la selecció en una roda de premsa improvisada a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

El jugador català ha sigut objecte d’insults per part del públic en el camp del Bernabéu arran de la seua posició política respecte la polèmica del referèndum de l’1-O. Abans que la consulta sobre la independència catalana es realitzara, Piqué es va manifestar diverses vegades a favor del dret a decidir sobre l’autodeterminació del poble català. El jugador va publicar un tuit el passat 28 de setembre per reivindicar la lliure expressió pacífica.

Tuit de Gerard Piqué sobre el referèndum. FONT: Twitter.

En un principi, Piqué va constatar que estava molt “content” de tornar a ser convocat per a jugar en la selecció espanyola de futbol. “Jugar amb la selecció sempre és un orgull i una motivació enorme”, va declarar. Després de la jornada de l’1 d’octubre, el jugador va lamentar, entre llàgrimes, les càrregues policials; i va anunciar que si suposava un “problema” a causa de les seues idees polítiques, podia deixar la selecció. Gerard Piqué va canviar d’opinió després de que un grup de joves ultres l’insultaren durant l’entrenament de la selecció del passat dimecres amb crits com: “¡Piqué, cabró, fora de la selecció!”. “¡Piqué, ploró, Espanya és la teua nació…!”; i va comunicar que, finalment, no deixarà la selecció ja que es tracta d’un “repte” per a ell.

Insults i pancartes contra Piqué en l'entrenament de la selecció. FONT: El Imparcial

“Anar-se’n ara seria donar-li la raó a tota eixa gent que entén que la millor solució és xiular o insultar . I no els donaré eixe luxe”, va dir el defensa. Piqué ha assegurat que desitja que l’afició siga comprensiva amb ell quan expressa la seua opinió i que creu que tampoc s’ha posicionat en cap dels dos bàndols. Ha afirmat que pensa que la gent “ha de votar sí, no, o en blanc, però votar. Qualsevol opció és vàlida”.

Galeria

Notícies relacionades

El Confidencial

eldiario.es

Marca

Escrito por MariaBosch el oct 4 2017. Archivado bajo Deportes. Puedes seguir las respuestas de esta entrada por RSS 2.0. Los comentarios y pings están cerrados por el momento.

Comentarios cerrados

Buscar en Archivo

Buscar por Fecha
Buscar por Categoría
Buscar con Google
Aquí iría un anuncio vertical que no tenemos...
Acceder